Graffiti-NO! verwijderen van alle soorten graffiti en gevel onderhoud

home / diensten / anti_spin

Anti Spin
 

Spinnen overlastSimpel, Snel en Milieuvriendelijk uw pand of object vrij van spinnenwebben.
Spider NO! is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk impregneren van woningen, bedrijfspanden, caravans, boten, etc. Dit ter voorkoming van spinnenoverlast, webben, uitwerpselen en andere insectenoverlast. Na een behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermingslaag waardoor de webben niet meer hechten en de spin/insect vertrekt.                   
Wat houdt een anti spinnen behandeling nu eigenlijk in?

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen.

Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden, dit doen we met een nevelspuit. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag.

Krijg ik na een behandeling dan geen last van muggen of andere insecten?
Anti Spin behandelingNee, vliegende en andere insecten waaronder muggen houden ook niet van de beschermlaag die achterblijft, ze zullen dus niet op de plek gaan zitten die behandeld is.

Bij een losse behandeling geven wij 3 maanden garantie.
Bij een abonnement (2 behandelingen per jaar) geven wij doorlopende garantie en geniet u 10% prijsvoordeel ten opzichte van een losse behandeling. Bij meerdere woningen (VVE) geven wij extra korting, prijs op aanvraag.

Is het product wat jullie gebruiken gevaarlijk of giftig?
Nee, ons product genaamd Antispin is 100% biologische oplosbaar en veilig voor mens, plant en dier. Tevens veilig voor alle ondergronden. Gemaakt onder GMP, ISO 9001 en ISO                                                        14001.

Graffiti-No

Tel 06-426 24901