Graffiti-NO! verwijderen van alle soorten graffiti en gevel onderhoud

home / portfolio / gevelreiniging

Gevelreiniging (3)


Warmwaterreiniging bedrijfspand Lees verder

Dit bedrijfspand is gereinigd d.m.v. Osmose reiniging met een telescoopborstel met warm water van 35 graden. Doordat er gereinigd wordt met osmosewater droogt het gehele pand streeploos en glanzend op.

Portierswoning Berkfabriek te Kampen Lees verder

Hier is de oude portierswoning van de oude BK fabriek gereinigd d.m.v. Torbo stralen. Het unieke van dit systeem is dat het straalmiddel in de ketel wordt vermengd met water. Vroeger werd er gestraald met enkel zand zonder water, door water aan het zand toe te voegen ontstaat er een mengsel met een veel zachtere inslag op de gevel. Hierdoor kunnen wij gevels stralen zonder de voegen te beschadigen.

Gevelreiniging Lees verder

Hier een particuliere woning opgebouwd met een betonbreeksteen, wij hebben de gevel eerst voorbehandeld met een algenverwijderaar. Na het in laten werken van de algenverwijderaar hebben wij de woning in zijn geheel gereinigd met heet water waardoor de vervuiling verdwijnt. Als laatste is de woning gehydrofobeerd dit middel zorgt ervoor dat de gevel schoon en vrij blijft van nieuwe algen en of mosgroei.
Zoals u kunt zien staat de woning er weer stralend bij en heeft weer een frisse uitstraling gekregen.
 


Graffiti-No

Tel 06-426 24901