Vraag direct een Offerte aan!
empty
home   /   diensten
Volgende
-DSC03542.jpg

 

Graffiti verwijderen

Onze aanpak
Onze aanpak wijkt af van de meeste graffiti-verwijderingsbedrijven. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende stappen die worden genomen om tot een zo effectief mogelijk resultaat te komen.
Inventariseren
Wij bekijken allereerst het object of omgeving die vrij van Graffiti en wildplak dient te zijn. Afhankelijk van ondergronden en materialen wordt een plan van aanpak opgesteld. In dit plan van aanpak beschrijven wij de ondergronden van het object of de omgeving. Hierdoor weten wij onmiddellijk met welke materialen en werkwijze wij aan de slag kunnen in geval van graffiti of wildplak.

Preventie
Het object of de omgeving wordt vrijgemaakt van graffiti en wildplak. Vervolgens worden alle ondergronden behandeld met zeer effectieve coatings. De coatings zijn vuilafstotend en voorkomen dat er makkelijk graffiti of wildplak kan hechten of de ondergrond. Hierdoor ontstaat een situatie die voor aanbrengers van graffiti en wildplak ontmoedigend werkt. Alles wat alsnog wordt aangebracht is dankzij de coatings veel eenvoudiger te verwijderen dan onbehandelde ondergronden.

Observeren
Wij beschikken over diverse observanten. Deze observanten monitoren het door u opgegeven object of omgeving met een vooraf overeengekomen frequentie. Uiteraard kunt u als opdrachtgever de observatie ook op uzelf nemen.

Registreren
Een melding door onze observanten of door u als opdrachtgever kan worden doorgeven via de telefoon of per mail. De melding wordt gekoppeld aan het plan van aanpak,opdat wij weten met welk materiaal en met welke werkwijze wij de graffiti of wildplak kunnen verwijderen.

Verwijderen
Het verwijderen van graffiti of wildplak van het object of omgeving. Melding voor 10.00 uur 's morgens worden binnen 24 uur opgevolgd, 365 dagen per jaar.Racistische of kwetsende uitingen worden met voorrang behandeld in zijn in de regel binnen 2 uur na melding  verwijderd