Graffiti-NO! verwijderen van alle soorten graffiti en gevel onderhoud

home / diensten

Diensten


Graffiti verwijderen Graffiti verwijderen
Graffiti wordt meestal ongevraagd aangebracht op eigendommen van anderen. Er zijn meerdere manieren waarop graffiti verwijderd kan worden.
Onze aanpak wijkt af van de meeste graffiti-verwijderingsbedrijven.
Lees verder Lees meer

Spinnen overlast Anti Spin
Simpel, Snel en Milieuvriendelijk uw pand of object vrij van spinnenwebben Graffiti NO! is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk impregneren van woningen, bedrijfspanden, caravans, boten, etc.
Lees verder Lees meer

Anti mos en algen Anti mos en algen
Na de reiniging is het te verwachten dat algen en mossen hun weg naar het dak weer weten te vinden.  Dit willen we natuurlijk voorkomen. We brengen daarom vaak een anti mos- en algenmiddel aan na de reiniging.
Lees verder Lees meer

Dakreiniging Dakreiniging
Dakreiniging levert niet alleen een mooi ogend dak op. Ook de waterwerende en isolerende werking van de dakbedekking wordt aangetast door vervuiling.
Dakreiniging is daarom belangrijk voor de levensduur van uw dakbedekking.
Lees verder Lees meer

Gevelreiniging Gevelreiniging
De gevels van je huis of kantoorgebouw bepalen voor een groot gedeelte het aanzien van het totale pand. Gevelreiniging of gevelrenovatie zorgt ervoor dat je huis er weer als nieuw uitziet.
Lees verder Lees meer

Terrasreiniging Terrasreiniging
Is uw terras/bestrating ernstig vervuild door algen, mos e.d. dan kunnen wij dit reinigen d.m.v. lage druk, tevens kunt u er voor kiezen om uw terras/bestrating te laten behandelen met algen/mos dodendmiddel.
Lees verder Lees meer

Osmose Glasbewassing Osmose Glasbewassing
Optimale schone en diepe reiniging doordat zelfs tot in de poriën van het oppervlak wordt gewassen. Werkt streep- en vlekloos zonder raamwissen, ook bij zonnig weer.
Lees verder Lees meer


Graffiti-No

Tel 06-426 24901